Ze had een post over een leuk Project Needle Master Monthly SAL
En na even nadenken en nog een keertje lezen heb ik me opgegeven bij haar
Ik ben al vast begonnen met de voorbereiding
Ik zal het in het kort uitleggen (dit heb ik van Corina gekopieerd)
Het is de bedoeling om eerst een stoffen 'boek' te maken van ruim 20 x 20 cm, en dan elke maand in 2013 een bladzijde te vullen met minimaal twee verschillende handwerkjes. Dat handwerk mag van alles zijn, geborduurd, maar ook gehaakt, frivolité... zolang er maar een naald gebruikt is
Ik ben begonnen aan mijn boek en kan vast plannen maken voor volgend jaar
Komt mijn ideeënboek ook van pas
Ook ben ik nog bezig geweest met de uitdaging van Anneke maar ik heb hem iets veranderd nu
Naast mijn peer staat nu een appel.... met een worm
Iets groter maar het zelfde idee
En voor de nodige energie
Heb ik een Arretjescake in de koelkast staan
Ik had hem nog nooit gemaakt maar zo nu en dan kom je deze recepten tegen als je aan het surfen bent
En vandaag bij de winkel dacht ik er weer aan
Hij moet nog een nacht in de koelkast maar we hebben de kom uitgelikt en hij smaakt.....mmmmm
Volgens mij moet ik dit niet te vaak doen
Maar als wij vrijdag weer naar huis gaan is het weer uit met het zoete leven
Dan moet ik weer werken en zo
Jammer maar ook wel fijn hoor
Ik begin toch wel weer naar huis te verlangen
Ik ga nog wat kleine werkjes afmaken en dan begint het inpakken weer
We hebben nog een paar huurders in oktober dus alles moet weer mee
De volgende keer blijft alles staan
We gaan nog een paar dagen genieten
5 opmerkingen:
he, dat is hetzelfde en toch anders. heb je je eigen alfabet ontworpen?? zo te lezen ben je een altijd bezige bij, of niet?
ooh lekker arretjescake waah onze favoriet hier en inderdaad niet te vaak! Gezellig dat je weer terug komt!
Fijne dag
Yolanda
Wat een leuk project, die SAL. Ik ben benieuwd naar je berichtjes hierover.
Groetjes,
Paula
Arretjes cake, jammie jammie. Gezellig. Mooi wat je gemaakt hebt. Je bent me een snelle hoor. Groetjes, Marleen.
In mijn jeugd aten we 's winters ook regelmatig arretjescake. Heerlijk! Maar er ging wel veel Diamant-vet in... Onlangs zag ik in een recept waarin bastognekoekjes gebruikt werden ipv biscuitjes. Hoe doe jij het?
Groetjes, Marjo B-W
Een reactie posten